Planlagte Valpekull Max x Sun 2018 Figaro x Lady 2019 Mac x Aimee 2019 Mac x Connie 2019 Tidligere

Colin Ace x Foxy 2012

Født 19/10 2012


Ask (blue merle hanne) kom til en barne familie i Moss. Han har et usedvanlig godt lynne. Alle barna i gaten skulle hilse på Ask, og Ask elsker barn. Mor i huset jobber på sykehjem, og hun vurderte at Ask kunne bli besøkshund der slik vi oppfattet det. Ask vokser ihvertfall opp i en aktiv familie som liker godt friluftsliv og barn som engasjerer han med ball og frisbee.

Connie blue merle tispe inngår i vårt oppdrett og brukes i gjeting,  agility og ut på tur i skog og mark sammen med de andre hundene. Hun har en stor av-knapp inne og liker og slappe av og kose. Men ute er hun aktiv som border collier flest. Det er flere som har ønsket og kjøpe henne, men hun er ikke til salgs. Hun liker godt kontakt med alle mennesker og sitter ved siden av besøkene for å få en klapp.

Colin Ace x Foxy 2013

Født 4/6 2013

LEA svart/hvit tispe ble kjøpt av en ung dame som var aktiv i hundesport miljøet her i Østfold. Tispen var utholdene på tur, selv 6/7 uker gammel, veldig fokusert og med når de andre hundene hentet ballen. Det skulle hun også. Godt lynne og en riktig kose hund. Hun fikk hilse på sau ganske tidlig og de følte seg litt usikker da bylten luktet hund, men var så liten!

TINKA blue merle tispe flyttet til vestfold til en aktiv familie med voksene barn. Hun har det som plummen i egget med mye oppmerksomhet, aktivitet og mye kos.

ALEXS blue merle hanne flyttet til vestfold til en dame som hadde en border collie tispe. Hun drev aktivt med hund, både i lydighet og gjeting. Hun hadde lært mye om å ha border collie, så hun hadde mye å gi/lære en til. Vi så at Alexs fant seg fort tilrette hos henne og at han allerede etter 1 og ½ uke hadde lært litt som innkalling og sitt. Hun bor også idieelt til slik at de kan løpe fritt.

Nina (Alex sin matmor) skriver:’Alex er en utrolig flott hund, rolig, trygg og snill. Er veldig fornøyd med han.’