kontakt oss Om Oss Border Collie Border Collie - HELSE Tidligere Hunder

12/12 2008 - 16/9 2016

OM HEMP

Han var 8 uker da han ble kjøpt og skulle bli agility hunden vår siden den første, Rikke, ikke fikk delta. Det var den første hunden vi kjøpte med stamtavle. Han har et fantastisk godt gemytt samtidig veldig sosial og med god tilpasningsevne. Glad i alle mennesker og gikk godt overens med andre hunder. Han trente både agility og gjeting, men ble ikke stilt i konkurranse. Han var også med på teltturer, fjellturer, hytteturer, kanotur etc. Han ble også far til mange valper og mange fikk hans gode gemytt.

Men tiden strakk ikke til og vi søkte etter en person som ville trene han videre mot konkurranse nivå. En deltids hund på hver tenkte vi. Men så fikk vi kontakt med Mathilde fra Kristiansand som lenge hadde sett etter en hund som var av samme emne som sin tidligere border collie som hun også tok gjeterhund prøve med. Hun overbeviste oss så mye at hun fikk overta Hemp som sin hund.

Det tok ikke lange tiden (ca 2 mnd) så tok de LP1, kom på andre plass i uoffisiel agility konkurranse og etterhvert ble de godtkjent av røde kors og Hemp ble godkjent besøkshund, de startet også på et kurs som heter ”smeller”. På fritiden kjører de kick bike og ellers på tur med andre mennesker og deres hunder. Hemp fikk virkelig vist sitt potensial sammen med Mathilde og vi håper og høre mer fra den kanten etter hvert.

OPPDATERT 19. Januar 2018

Billedserie av HEMP (Innsendt av Mathilde) Billedserie av HEMP (Tidligere bilder fra arkiv)
Film av HEMP Juni 2011 (Gjeterhundtrening Sindregården i Stryn)

GODKJENT BESØKSHUND

LP1

Sølvplass i uoffisiellt mesterskap i agility