Planlagte Valpekull Max x Sun 2018 Figaro x Lady 2019 Mac x Aimee 2019 Mac x Connie 2019 Tidligere
LAD

NO48120/12

DNA:NORMAL

HD:C

Sort tricolor

CONNIE

NO58400/12

DNA:NORMAL

HD:A

Blue merle

Connie_01.jpg Lad_01.jpg FOXY Foxy_ (3).JPG NO48834/11 HD:A COLIN ACE Colin_Ace.jpg NO42399/10 HD:B NM FLYBALL 2011 MEG NO43730710 HD:A PIXEL DKK17486/2006 HD:B KL.3 Gjeterhund Pixel_01.JPG mEG_01.jpg ZUSSI Zussi_02.jpg NO08841/06 HD:A RICK Rick_01.jpg ISDS 299921 HD:A O’ JARI FOXYFACE DKK12200/2003 HD:A BOB Rick_01.jpg ISDS 299921 HD:A pIPPI_01.jpg

UNDER UTARBEIDING

Lad x Connie 2014

OPPDATERT 2.juli

Under:Bilder av Foreldrene og valpekullet

 Ut i fra stamtavlen til Lad og Connie kan vi si at de fleste hundene i linjene er godkjente gjeterhunder. Flere er kl 3 gjeterhunder som har hevdet  seg nasjonalt og internasjonalt som Lad’s far Pixel til Erik Holmgaard , hans far Bob til Tony Ottesen fra Danmark og hans far Glen til Serge van der Zweep fra Nederland. Vi har ”Pippi” som er godkjent gjeterhund og har LP1 og bor på kennel, Min bedste Ven. Connie har Bob til Aled Owen som ble world sheepdog ch. I 2002. Mange kl 3 gjeterhunder og sin bestefar ” Blue Skye” som er godkjent gjeterhund. Så har vi hans sønn, Colin Ace, som er far til connie som ble Norgesmester i flyball og er p.d d . Muligens  godkjent gjeterhund?. Utover dette er flere godkjent i andre grener innen hundesport. Lad og Connie trenes innen gjeting og lydighet og på hobby basis også innen agility/rundering (Connie som har egenskaper som sporhund). Vi ser for oss disse to hundene med meget godt gemytt som fremtidige gjeterhunder/LP1  .

Begge har meget godt lynne og sosiale og Connie har det vi kaller en fin ”av knapp” som vil si at etter trening/tur legger hun seg fint til ro inne. Lad går godt i sammen med både hanner og tisper og forskjellige dyr. Flere har forsøkt og få oss til å selge Connie både for utsende og hennes herlige charm, som vil si at hun setter seg fint ved sidene av de besøkende for å få oppmerksomhet og kos, altså en veldig sosial tispe.

Lad x Connie  2014

VALPEKULL

Talent x Meg 2014

Og

Lad x Connie 2014


Her er den siste videoen av valpekullene før de skulle hentes. De lekte og hadde det morro som valper flest. Denne gangen var det en fargerik gjeng. Her gikk det i blue merle, tri merle, rød merle, brun og hvit, sjoko/brun merle og svart og hvit og tricolorer.

De var så  kjærlig og gode at hvis vi hadde kunnet hadde vi beholdt alle selv. Men de fikk ihvertfall hvert sitt gode hjem rundt om i Norge.

samlet_ (4).jpg samlet_ (3).jpg Red_Delicious (4).jpg Red_Delicious (3).jpg Lady.jpg Jerry (4).jpg Jerry (1).jpg Blue_Ray (2).jpg Blue_Ray (1).jpg Blue_Dream (6).jpg Blue_Dream (4).jpg

2. juli

IMG_0411.JPG IMG_0404.JPG

Klikk på bildene for å se de i større format

IMG_0393.JPG IMG_0418.JPG IMG_0392.JPG IMG_0399.JPG IMG_0386.JPG

9. juli

11 august bilder


Lad x Connie

2014

Født 2. juli

Lad og Connie fikk 5 valper, 2 hanner og 3 tisper


August 2014 del II

Her er de siste bildene av valpene før de ble levert 8 uker.

LUKAS 5 mnd.

LUKAS

En god og snill hund med et meget godt gemytt. Eieren er svært glad i ham, og han tar lydighetstreningen veldig lett har hun fortalt. Når vi passet ham opplevde vi ham som svært tilpassnings dyktig. Fra å få all oppmerksomhet hjemme til å måtte dele den med mange andre hunder.

BLUE RAY (KIBA) 5 mnd.

BLUE RAY (KIBA)

Han har gått på valpekurs og var svært lærevillig. Vi fikk info om at han var helt fenomenal i lydighet kun 4,5 mnd. En godgutt var han også.

BILDER

Tatt 23 mai ved Kolbjørnviksjø i Rakkestad kommune

Valpene var helt i hundre da vi tok dem med på badestranden ved Kolbjørnviksjø. Du kan tro at det var mye å utforske…

Vi prøvde å få tatt like mange av alle men etter redigering blir det alltid noen bilder vi må ta vekk og vi håper at videoen kompenserer for dette…

Denne gangen har vi laget egen billed serie for hver valp og håper at dere liker de.


ACE BOB FREIA MIA MIKKE

VIDEO 4 ½ uke

Filmet 17. Mai

Etter 2 dager med regn fikk vi endelig litt sol og valpene koste seg ute i solen. De er mye på farten nå og matlysten er på topp. De spiser fast føde pluss litt melk fra mor om morgenen. Vi har de ute så mye vi kan når været tillater det. Vi skal snart ta de med på biltur slik at de blir vant med bilkjøring, dette er viktig når de er små at de blir vant til det. Vi gleder oss til å filme fra Kolbjørnviksjø som er en badeplass her i området. Hvis været tillater det skal vi filme derfra neste helg. Vi skal også ha dem litt sammen med de andre dyrene her som er vant med at hunder løper rundt dem, greit at valpene blir vant til andre dyr.

Alt er bra med de små og vi håper at dere har hatt litt underholdning denne helgen og så blir det bilder, video og live sendinger neste helg.

SMILLA VIDEO

Bilder 4 uker 1 dag

Nå er de veldig aktive og det går i 100 her. Vi har begynt å ha de ute sånn at de får hilst på resten av flokken. Utforskning trangen er stor og de er flink å leke sammen. Litt biting på hverandre er det men de pleier å slippe når det går for langt.

Ellers har det vært en suksess med web kamera og vi har fått gode tilbakemeldinger og vi håper at det var fint å se de LIVE. Vi skal ha LIVE sendinger ute i hagen hvis været tillater det og de er ikke så pysete lengre når vi har de ute.

Bildene her er tatt 14. Mai når de er 4 uker+1 dag.

Vi skal få laget en video i løpet av søndag pluss at det blir ny sending LIVE med web kameraet.

VIDEO 7 uker

Filmet 3 juni

Det nærmer seg levering og som dere ser på videoen er de ganske leken og vil utforske verden, ingen sutring der i gården…

Dere ser også hvor snill de andre hundene er med valpene, Far (Lad) gir gjerne fra seg ballen men tar den også tilbake når han får mulighet :)

Videoen demper vel ikke savnet regner vi med…

LAD x CONNIE 2015

FØDT 15/4 2015

3 TISPER OG 3 HANNER