kontakt oss Om Oss Border Collie Border Collie - HELSE Tidligere Hunder

Født November 2008

OM LUNA

Luna var en omplasseringshund som vi kjøpte da vi var redd for at Rikke ikke ville klare seg etter en skade. Men det gikk greit og Luna og Rikke gikk godt overens. Hun startet både i gjeting og agility, og agility tok hun rask. Hennes datter, Embla, gikk på samme kurset som vi kan se nede på siden. Ellers så likte Luna godt friluftsliv både i skog og mark, på telttur, på standen, på båttur etc,etc.

Men en utfordring var at hun smøg seg gjennom og ut det meste, så hun fikk etterhvert kallenavnet ”Lundini”. Så en gang da vi stod utenfor et sauegjerde gikk Luna tvers igjennom ruten i gjerde!!! En annen gang glemte vi en av hempen på buret i bilen, og før vi visste ord av det hadde hun smøget seg ut og kom inn på trenings arenaen under kurset i gjeting. (Ikke særlig populært).

Så hun fikk flytte til de som hadde kjøpt sønnen hennes. De fikk snart oppleve hvorfor vi kalte henne ”Lundini”. De hadde parkert bilen utenfor et kjøpesenter og Luna greide og smyge seg frem i forsete, satt pent på fører siden med labbene på rattet og fløytet. Hun fikk oppmerksomhet kan vi si, og de nye eieren lurte selvfølgelig på hva som stod på, og oppdaget så at det var fra deres bil det hele kom fra. DE KJØPTE NYTT BUR………HERKULES

Men hun og sønnen og de øvrige valpene hennes ble gode familie- og brukshunder.

Luna flyttet til sine nye eiere sommeren 2011

OPPDATERT 30. JANUAR 2016