kontakt oss Om Oss Border Collie Border Collie - HELSE Tidligere Hunder

LYKKE


Lykke er en god jente som lærer utrolig fort. En virkelig smart hund. Hun er alltid glad og går gjerne både lange og korte turer. Hun er tillitsfull og kjærlig. Hun elsker å kjøre bil og å oppleve nye eventyr sammen med border colliene. Men hun er en liten hund og er svært glad når vi får besøk av andre med små hunder.

Hun er allergi vennlig og er den som bor inne i huset.

Lykke ble kjøpt 29 januar og var da 6 måneder. Vi fikk beskjed at hun bare kunne sitt. Men vi forelsket oss i det vinnende vesenet hennes og at hun virket oppvakt og tillitsfull.

Hun er svært lærevillig og tok raskt lydighets kommandoene i rally-lydighet og Freestyle når hun startet treningen i  mars. Hun har også startet å trene agility og lærer lynraskt. Hun har absolutt fart og vi tror at hun kan brukes i konkurranse både i rally-lydighet, agility og Freestyle etc. Men hun skal få tid på seg og modnes. For det som er forskjellig fra border collier til små hunder er at Lykke må ta det i små porsjoner og heller bruke lenger tid. Men vi skal starte henne i konkurranse i løpet av 2017.

Lykke trener agility August 2016