Planlagte Valpekull Max x Sun 2018 Figaro x Lady 2019 Mac x Aimee 2019 Mac x Connie 2019 Tidligere

Pixel x Meg 2011

Her er Megs første valpekull. Hun fikk 3 hanner og 7 tisper.

¤ Ayla rød/hvit tan kom på sauegård på vestlandet. Hun fikk vist sine agility ferdigheter for valp og gjeting før hun ble påkjørt av bil. De kjøpte så søsteren fra andre kullet til gjeterhund.

¤ Molly tricolor kom til Nesodden og er ofte med eier på hyttetur til Valdres der de har kontakt med sauebonde.

¤ Zita rød/hvit tan kom på sauegård i Tinn i telemark

¤ Scott rød/hvit tan kom på sauegård i Lillehammer og ble gjeterhund

¤ Mario (Kompis) rød/hvit tan er ikke i live.

¤ Celtik Bob tricolor med blå øyne ble kjøpt av en familie som driver ridekurs i Sverige og bor på gård med mange dyr og en annen Border Collie. De er ofte med på ridetur med eier.

¤ Sasha tricolor kom på sauegård i Trøndelag etter omplassering. Hun ble  godkjent gjeterhund i 2014.

¤ Bella tricolor havnet i vestfold hos en barne familie der de er med i en hunde klubb og driver med lydighet, agility m. m.

¤ Carmen tricolor med ett brun og ett blått øye noe som er veldig charmerende.. Hun bor i Oslo nær marka og er med datter i huset når hun er på ride tur og når hun jobber på gård.

¤ Melody ble kjøpt av en barne familie med nytt hus i Son. Datteren i familien var glødende opptatt av å jobbe med hund innen lydighet, agility m.m. Vi så henne i hundesport bladet der hun og melody hadde deltatt på en leir sammen med andre unge handlere og deres hund.

UNDER:VIDEO av valpekullet


Pixel x Meg 2012

Her er Megs andre valpekull. Hun fikk også denne gangen 3 hanner og 7 tisper.

¤ LAD tricolor ble kjøpt av et ungt par hvor hun hadde hatt border collie før. Han ble imidlertid omplassert.

Da kjøpte vi som oppdrettere ham tilbake, og har aldri angret et øyeblikk. Han er en kjærlig, lettlært og snill hanne som går god overens med andre hunder og dyr. Han er et naturtalent i gjeting.

¤Tilla GODKJENT GJETERHUND 1/11-15. rød/hvit med tan, flyttet på sauegård på vestlandet og er godkjent gjeterhund. Hennes søster ”Ayla” startet godt, men løp dessverre over veien akkurat da en bilen kom kjørende. (Ikke i live).

¤Tim tricolor flyttet til Sverige på sauegård og skulle bli gjeterhund og avlshund. Vi lå merke til at han hadde fått et fantastisk godt gemytt og likte godt å få litt kos før han raste avgårde med søskene sine.

¤Storm rød/hvit med tan med ett blått og ett grønt øye, ble en litt mer stormfull hanne (Gikk ikke sammen med hannen som var der fra før). Han ble imidlertidig omplassert og bor nå i Trondheim hos en dame hvor Storm stortrives. Hun er flink å følge ham opp både mentalt og i friluftsliv.

¤Laika rød/hvit med tan havnet på nord vestlandet (Selje)på sauegård, da de hadde økt antall sau og trengte en gjeterhund.

¤Sussi rød/hvit tan ble kjøpt av en barne familie i Trøndelag som har  saue gård, og driver også med jakt. De er en aktiv familie på fritiden.

¤Roxie tricolor ble kjøpt av en aktiv dame og mann fra Lillesand som ville ha seg en aktiv følgesvenn for å drive med en aktivitet som på daværende tidspunkt ikke var helt bestemt.

¤Paige tricolor ble kjøpt av en ung dame i Østfold som drev aktivt med lydighets trening med henne før de satset på gjeting. De er nå snart i mål og Paige er muligens pr dd. gjeterhund.

¤Nell tricolor flyttet  til Trøndelag hos en familie. Der bor de i landlige omgivelser og driver med litt forskjellig, som riding. Hun var så fornøyd med kjøpet at hun ønsket en hund til. Men Meg skulle ha pause et par år, så hun fant en annen oppdretter hvor hun kjøpte hund nr. 2.

¤Foxy Lady rød/hvit med tan ble kjøpt av en familie i Bærum som er aktiv i heste miljøet, og de vurderte og starte henne i gjeting. Mens agility er de allerde i gang med, og Foxy Lady tok det med en gang. Eier kom opprinnelig fra Danmark og likte godt Pixel ut i fra beskrivelser og bilder og synes hennes hund ligner veldig på far ”Pixel”, noe Foxy Lady gjør.


UNDER:VIDEO av valpekullet

PIXEL DK17486/2006

HD:B

Øyenlyst:UA

CEA/CH:DNA NORMAL

Erik Holmgaard og Pixel