Home/Blog Hundene Valpekull Bruk/Hundesport

VINTER i ØSTFOLD

Kolbjørnviksjø

En fin desember dag på tampen av året fikk hundene trent seg både fysisk og mentalt med frisbee på glattisen. Det var Sun sin første vinter, og hun var litt usikker og litt nysgjerrig på isen. Det skal ikke mer til enn en ball eller frisbee for å trene border Collier, både fysisk og mentalt +++ god tid.

VINTER i ØSTFOLD

Aremark

Nå er det kun få dager igjen av 2014. Det er kaldt (minus 14,5), men noen solglimt og en fantastisk natur i vinterdrakt. Altså en perfekt dag til å gå ut i skog og mark sammen med hundene. Det byr på en god og fin tur, fysisk og mental trening for hundene og sosialt.

Noen bilder av hundene i 2014


Vi hadde to hunder på besøk, Torro og Luna. De og våre hunder var ute på tur en klar og solrik høstdag i slutten av oktober. Det gikk i frizbee, vannpolo og henting av pinne.

Som vanlig full show og full fart med border collier, noe vi synes er sjarmerende med rasen.  Det blir det mange fine bilder av som vi ser under.


Meg, Foxy, Connie, Lad, Sun og Fujita boltrer seg på stranden og svabergene i Aremark. Stranden ligger like ved Aremark City og her er det flotte høstmotiver  synes vi. Da er det fint å lufte hunder og samtidig ta fine høst bilder en dag i oktober.
Meg, Foxy, Connie, Lad, Sun og Fujita på Kolbjørnsvikstranden. Den ligger i Rakkestad kommune og er en svært populær strand om sommeren. Her har vi tatt mange bilder i fra, både VÅR, SOMMER, HØST og VINTER. Der finner man alltid et motiv.Hundene våre i fartsfylt lek på Husborn stranden i Aremark