Planlagte Valpekull Max x Sun 2018 Figaro x Lady 2019 Mac x Aimee 2019 Mac x Connie 2019 Tidligere

Eiers beskrivelse: Spot er en fantastisk gjeterhund, utrolig god av-knapp og sinnsyk arbeidskapasitet. Han er rettferdig ovenfor sauen men gir seg ikke samme hvor vanskelig sauene måtte være.

Han har to kull etter seg i Sverige. De har gjort det svært bra innen gjeting, lydighet og agility og flere er på høyt nivå.

Faren hans Lad vant 2 ganger nurseries in North yorkshire i Scotland før han fylte 2,5 år. Hans oldefar er den velkjente konkurransehunden til Scrimsgeour (fra Wales) IntSu 2002 ISDS 220939 Ben. Flere opplysninger finner man på www.nidderdalesheepdogs.co.uk som er Spots oppdretter. Moren hans heter Dusty.


Et av kullet Spot har i Sverige har gjort det meget bra i konkurranser som at en er Svensk lydnads champion SE LCH. En hanne er Svensk Hopp champion og agility champion, CERT. De fleste er godkjente gjeterhunder. Dette er kun noen av resultatene da det blir for mye og ta alt med. Alle er foresten rønket HD fri.

Eier av Spot (Camilla) sin HJEMMESIDE

OPPDRETTER av SPOT sin HJEMMESIDE

NIDDERDALE SPOT

SKKRV1574/2009

Farge Blue merle (muddy merle)

Øyelyst:UA 01.05.2014

HD:A

CEA/CH:DNA CARRIER

GODKJENT GJETERHUND
på sau og ku

LP1

Konkurrerer i rally-lydighet kl.2

spot5.jpg

Foxy er en lett, smidig og allsidig hund. Bare 1 år gammel vant hun i konkurransen som Appetitt hundefor arrangerte. Hun formelig svevde gjennom luften etter ballen som en ser på bilde nede på siden.

Hun er ellers en lydig tispe som elsker agility og lek med frisbee. Hun trener nå aktivt agility og for henne er det ball som gir den optimale belønning for å gi alt på banen.Hun var også flink i gjeting da vi prøvde henne som ettåring. Hun har nå fått muligheten til å fortsette gjeter treningen og flere bilder og film kommer etterhvert.

Hun kommer fra linjer som har vært i flere tiår i Norge, som ble parret inn med linjer fra Bob til Aled Owen som ble WT ch i 2002. Hun er ellers alltid rundt eier og er snar til å stå klar for en hver oppgave vi gir henne. Hun kan bl.a. hente sko fra gangen når vi ber henne om det da vi skal ut på tur.

Det er tydeligvis ikke en oppgave hun ikke kan utføre bare hun blir lært opp til det. Hun har også et godt lynne og en hund som bare er tilstede uten og gjøre noe av seg, før hun for en oppgave.

FOXY

NO45834/11

Sort tricolor

Øyelyst:UA

HD:A

CEA/CH:DNA NORMAL

Foxy_ (3).JPG

NIDDERDALE SPOT x FOXY

VALPEKULL

Født 20. August 2015

spot_mix1.jpg

MULTE SPOTDOTTIR

Eier av Spot valgte henne og hun bor nå i Sandeid i Vindafjord i Rogaland der hun bor på gård med sauer, ku, høner, gris og andre hunder

speedy_mix.jpg

SPEEDY GONZALES

Speedy er solgt og bor på sauegård i Buskerud.

betti_mix.jpg

BETTI

Betti bor på sauegård i Gubrandsdalen hos en familie, et Eldorado for en Border Collie

boss_mix.jpg

BOSS

Boss bor på sauegård hos et ektepar på Hadeland der han får utfolde seg på et drømmested for en Border Collie

NIDDERDALE SPOT x FOXY 2015

Valpene ble født 20. August

3 tisper og 1 hanne


Youtube video av valpene 8 uker

NIDDERDALE SPOT x FOXY

VALPEKULL

Født 20. August 2015

BILLEDSERIE