Vi som driver dette oppdrettet er Inger Lise og Jan Kvisgaard. Dette bildet er tatt for mange år siden men det gir oss gode minner…

Min onkel hadde flere Border collier i oppveksten og de satt sitt preg på hvilken hund jeg ønsket meg. Min onkel (Ole) elsket hundene og de var med han når han var ute å kjørte, om det var jobb eller om det kun var en tur i butikken. Hunden vår. Lancie er oppkalt etter det jeg tror var den siste hunden han hadde, som var en sort/hvit Border Collie. Jeg traff denne hunden da Ole var ute å handlet og hunden satt i bilen.

Vi vil at hundene vi selger skal få et godt og rikt liv, få utfolde seg, leke og brukt sine evner. Vi har konkurrert og vunnet flere konkuranser i KL. 1 og 2 i rally-lydighet med våre hunder. Border Collie er svært intelligent og lettrent.

Vi håper at du som leser dette får en god opplevelse ved å kjøpe hund av oss. Vi tar den første distansen og overlater stafettpinnen til deg og håper at den har fått en god start hos oss.

En Border Collie er så mye mye mer enn et kjæledyr. Den er trofast og står last og brast ved din side helt til den takker for seg. Og når vi takker for oss savner den helt sikkert oss også.

Ta godt vare på livet og de små øyeblikkene…